Lekker eten, een sfeervolle aankleding en een bruisend feest: die drie dingen kenmerken de bruiloft van Hoeman en Nadeche. “We zijn eind april verloofd en half oktober getrouwd.”
Een bruiloft kan erg spannend zijn, zo vonden ook Nadeche en Hoeman. Daarom kozen ze ervoor om geen geloften en eerste dans te doen. Wel was er een groot feest en stond iedereen uiteindelijk op de dansvloer. De bruiloft levert hoe dan ook een heleboel sfeervolle beelden op.
Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
We wilden graag ons geluk delen met onze familie en vrienden. Daarnaast hadden we een grote kinderwens, en inmiddels zijn we in blijde verwachting, waardoor we dit een mooi moment vonden om onze liefde officieel vast te leggen.
Hoe heb je je trouwjurk/trouwpak gevonden? Welke jurk/pak is het?
Nadeche: Ik ben bij drie winkels geweest, en twee keer met grote teleurstelling weer naar buiten gestapt. Uiteindelijk ben ik bij Koonings geslaagd. Eerlijk gezegd zou ik niet eens weten welke naam de jurk heeft. Hij werd me aangeraden door de verkoopster. Toen ik hem aantrok wist ik meteen dat dit hem moest worden.
Hoeman: Via via ben ik bij Michael & Giso in Amsterdam terecht gekomen. Hier heb ik een maatpak laten maken en is mijn outfit volledig afgestyled.
Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Alle onderdelen waren leuk en mooi. We hebben vooral ook heel erg genoten van onze gasten. Iedereen was blij en aan het genieten. Doordat we bij de tafelschikking bewust bekenden en onbekenden bij elkaar hadden gezet ontstonden er leuke gesprekken. Dit heeft er ook voor gezorgd dat de sfeer tijdens de hele bruiloft top was. De dansvloer stond het hele feest vol.
Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
We vonden het allebei heel spannend om in het middelpunt van de aandacht te staan. We hadden de hele dag 180 gasten, dus dat waren veel ogen die op ons gericht zouden zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om geen geloften en eerste dans te doen. Dit heeft heel erg geholpen met de spanning, waardoor we veel meer konden genieten van de bruiloft en niet bezig waren met dat we zelf nog iets moesten zeggen of doen.
Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
We hebben de bruiloft op een redelijke korte termijn gepland. We zijn eind april verloofd en half oktober getrouwd. In het begin was het plannen heel leuk, maar naarmate de bruiloft naderde werd het steeds stressvoller. Uiteindelijk kostte het plannen van een bruiloft toch meer tijd dan we dachten.
Waar hebben jullie op bezuinigd?
Al het drukwerk, zoals de trouwkaarten, menukaarten, welkomstbord, tafelschikkingsbord. Hiervoor hebben we veel zelf ontworpen en naar een drukker gestuurd i.p.v. standaard ontwerpen van een trouwsite te gebruiken.
En waarop juist niet?
Eten en drinken. We wilden niet dat mensen tekort zouden komen. Vanuit de locatie werd ook hele hoge kwaliteit eten geserveerd. Daar hebben we deze locatie onder andere op uitgekozen. Achteraf hebben we ook veel complimenten gekregen over de kwaliteit van het diner. En dat met 180 gasten die tegelijk uitgeserveerd moesten worden.
Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
De locatie die we gekozen hebben was van zichzelf al heel mooi en gaf precies de sfeer weer die wij wilden. We hebben er daarom voor gekozen om de versiering vooral met bloemen te doen. Die keuze heeft heel goed uitgepakt, want het zag er prachtig uit en we hebben er veel complimenten over gekregen.
Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruidsparen?
Doe vooral waar jullie zelf zin in hebben en doe vooral niks waar je geen zin in hebt. Het is jullie bruiloft!
Leveranciers
Locatie: Mereveld Utrecht
Fotograaf: By Danielle Photography
Videograaf: The Dutch Video Guy
Jurk: Koonings
Pak: Michael en Giso
Bloemist: Blouming floral art